При покупки от 90лв и повече доставката е безплатна.

Ползи от лидокаин

 

Лидокаинът е ефективен местен анестетик, който намалява болката, свързана с интрадермални инжекции.  Бързо се освобождава от инжекционния гел с хиалуронова киселина и след това се метаболизира. 

HYABELL® е инжекционна кръстосана хиалуронова киселина с 0,3% лидокаин хидрохлорид.

Резултатът от тестовете за освобождаване на лидокаин показва, че във всички продукти на HYABELL® повече от 40% от лидокаина се отделя след 1 час и повече от 80% от лидокаина се освобождава след 4 часа.  Пълно освобождаване на лидокаин – което е подобно на други филъри- може да бъде докладвано след 72 часа.

 

Отлична инфузия

HYABELL® осигурява допълнителен комфорт за пациента и за лекаря, изглажда процеса на инфузия.

 Силата на изтласкване на кожните импланти с хиалуронова киселина е клинично важна, тъй като лекарят трябва да инжектира гела на хиалуроновата киселина с фина игла в меките тъкани.  Силата на изтласкване на предварително напълнените спринцовки може да се определи с помощта на тестово устройство в съответствие с DIN EN ISO7886-1 (Приложение G: Определяне на силите, необходими за работа на буталото).

Горната графика показва значително по-ниска якост и хомогенна екструзия на пълнеж HYABELL® в сравнение с други.  Измерванията на силата на екструзия бяха извършени с игла 27G.

 

 

Високи вискоеластични свойства на HYABELL®

Еластичността и вискозитетът на имплантите с хиалуронова киселина са пряко пропорционални на обема и способностите за повдигане на меките тъкани.

Изображението по-горе показва реологичните свойства на  филъри HYABELL® спрямо предлаганите в търговската мрежа филъри. Филърите HYABELL® имат по-висок еластичен коефициент G ́ и вискозен коефициент G ́ с по-добър резултат на пълнене и по-голяма продължителност в меките тъкани.

 Резултатите от инжекцията са незабавно видими, естествени и дълготрайни (от 6 до 14 месеца)

 

 

Биосъвместимост / безопасност

Извършени са всички подходящи тестове за биосъвместимост.  Биосъвместимостта на HYABELL® е оценена съгласно стандарта ISO10993: 2009.

 В допълнение към международните стандарти за изпитване, беше извършена допълнителна по-дълга интрадермална оценка на реактивността с HYABELL® Ultra (24 mg / ml).  Резултатите от 12-месечни имплантационни тестове показват, че HYABELL® има профил на толерантност и биосъвместимост.

Ефикасност

Продуктите на HYABELL® с лидокаин са лесни за прилагане, осигурявайки удобно и нежно изживяване при инжектиране според прегледите на пациентите и лекарите.

Продуктите на HYABELL® съдържат 0,3% лидокаин.

За лекарите това улеснява ефективността на лечението като цяло.  За пациентите подобрява комфорта чрез намаляване на болката, повишаване на удовлетворението по време и след лечението